hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de fidanlar toprakla buluşturuldu

    Korkutelide fidanlar toprakla buluşturuldu
    expand

    Korkuteli'de fidanlar toprakla buluşturuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 'Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında 6 bin fidan toprakla buluşturuldu.

    İlki geçen yıl gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde başlatılarak her yıl 11 Kasım'da gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında Geleceğe Nefes fidan dikim organizasyonu Korkuteli'nde Elmalı yolu üzeri Ulucaksusuzu mevkiinde Orman İşletme Şefliği tarafından belirlenen alanda gerçekleştirildi. Etkinlikte 6 bin fidan toprakla buluştu. Programa Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Vekili Yusuf Yıldız, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Vedat Kılınç, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, meclis üyeleri ve öğrenciler katıldı.

    Kaymakam Ömer Çimşit, kampanyanın ilk olarak geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde başlatıldığını hatırlatarak, "Bizler de Korkuteli'nde geleceğe nefes olması adına burada fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz. Ormanın sadece bir ağaç, ağaçlar topluluğu olmadığını biliyoruz. Onun içinde ne zaman bir ağaç dikimiyle ilgili kampanya olsa ben de sizler gibi mutluluk duyuyorum. Bu dikeceğimiz ağaçların hem bizlere hem de nesillerimize çok ciddi katkılar sağlayacağını, havamızın temizlenmesine çok ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

    Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrenciler, belirlenen alanda fidan dikimi gerçekleştirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow