hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'deki liseye 'Okulum Temiz Belgesi'

    Korkutelideki liseye Okulum Temiz Belgesi
    expand

    Korkuteli'deki liseye 'Okulum Temiz Belgesi'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanlığının başlattığı 'Okulumuz Temiz Projesi' kapsamında Antalya'da belgesini alan ilk ortaöğretim okulu olan Korkuteli Fatma- Mehmet Cadıl Fen Lisesi'ne ödülünü Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit verdi.

    Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, öğrencilerin sağlığı ve güvenliği için en üst düzeyde tedbirler alarak öncü okul olma yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle Fatma- Mehmet Cadıl Fen Lisesi Müdürü Erkan Süha Doğrul ve Müdür Başyardımcı Süleyman Atalay'a 'Okulum Temiz Belgesi'ni takdim etti.

    Kaymakam Ömer Çimşit, Okulum Temiz Belgesi'ni alan Fatma-Mehmet Cadıl Fen Lisesini tebrik ettiğini ifade ederek, "Bu güzel başarıdan dolayı, okul yönetimimizi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. İlçemizdeki eğitim kurumları her zaman bu yarışın içerisinde olmak ve her zaman bu yarışı başarılı bir şekilde bitirebilmek amacı içerisinde olmuşlardır. Her zaman çeşitli ödülleri, çeşitli tebrikleri almışlardır. Bu da bizim için iftihar meselesidir" dedi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, ilçede tüm okulların Okulum Temiz Belgesi almak için başvuru yaptığını belirterek, 8 okulun daha belge almayı hak ettiğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow