hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'den deprem bölgesine yakacak yardımı

    MHPden deprem bölgesine yakacak yardımı
    expand

    MHP'den deprem bölgesine yakacak yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- MHP Korkuteli teşkilatı tarafından toplanan bir tır odun ve kömür Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine gönderildi.

    Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev öncülüğünde ilçede yardım kampanyası başlatıldı. MHP İlçe Teşkilatı tarafından tüm mahallerde yürütülen yardım kampanyasında toplanan yakacak odun ve kömürden oluşan malzemelerin yüklendiği tır deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

    Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine gidecek tırın hareketi öncesinde dua edildi. Sonrasında açıklama yapan İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, "İlçe yönetimi ile birlikte 58 mahalleden toplanan odun ve kömürden oluşan yardımlar deprem bölgesine yola çıkıyor. Depremzedelerin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim yardım eden, dua eden vatandaşlarımızın yardımlarını dualarını kabul etsin inşallah, Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow