hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyirpark 30 Ağustos'ta açılıyor

    Seyirpark 30 Ağustosta açılıyor
    expand

    Seyirpark 30 Ağustos'ta açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Seyirpark'ın 30 Ağustos tarihinde açılacağını söyledi. 
    Başkan Ömer Niyazi İşlek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Antalya'nın en büyük sosyal yaşam ve eğlence merkezi olan Seyirpark'ın 30 Ağustos Pazar saat 18.00'de kapılarını açacağını duyurdu. Başkan İşlek açıklamasında, "457 bin metrekare alan üzerine kurulu Seyirpark'ta Seyir terası, Antalya'nın en iyi et restoranı, 1200 kişilik amfi tiyatro, gerçek savaş alanlı paintball sahası, gençler için survivor parkuru, gençler ve kendini genç hissedenler için macera parkı,  çocuklarımız için macera ve oyun parkı, Antalya'nın en iyi go-kart pisti, karavan kamp alanı, çadır kamp alanı, 2500 metrekare padok alanlı at çiftliği, ATV ve UTV safarileri, kahvaltı alanları, 3 bin 200 kişilik mesire ve piknik alanı,  trekking yolları hepsi burada" dedi.
    7'den 77'ye herkesin kendinden bir şey bulacağı Seyirpark'ın sadece Korkuteli'nin değil bölgenin de cazibe merkezi olacağını vurgulayan Başkan İşlek, "Seyirpark açılacak ama tüm Korkuteli'ne bir görev düşüyor. Hep beraber sosyal medyadan reklamlarına başlayacağız. Seyirpark reklamlarını paylaşacağız. İlçemiz için, esnafımız için, gençler için. Civar il ve ilçelerden ne kadar çok insanımıza ulaşırsak ilçemizi o kadar fazla geliştiririz. O yüzden sloganımız belli. Herkes burada ya sen neredesin? Haydi şimdi paylaşmaya başlayalım ve Korkuteli'mizi tanıtalım. Takdir sizin, hüküm Allah'ındır. Az laf, çok iş" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow