hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı, Kumluca'yı ziyaret etti

    Vali Yazıcı, Kumlucayı ziyaret etti
    expand

    Vali Yazıcı, Kumluca'yı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Kumluca ilçesini ziyaret ederek, ilçe yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Çalışmaları ve sorunları yerinde inceleyebilmek için ilçe ziyaretlerine devam eden Vali Ersin Yazıcı, Kumluca'yı ziyaret etti. İlk ziyaretini Kumluca Kaymakamlığına, sonrasında Kumluca Belediyesine yapan Vali Yazıcı, Kaymakam Uğur Kolsuz, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve kurum müdürlerinden ilçedeki çalışmalar, projeler, eğitim alt yapısı, ilçe ekonomisi, ilçenin sosyo-kültürel yapısı ve pandemi sürecinde alınan tedbirler hakkında bilgi aldı. Ayrıca Adrasan'da ormanlık alanda çıkan yangında oluşan zararlar ile yangın bölgesinde yapılacak ağaçlandırma ve rehabilite çalışmaları hakkında bilgi aldı.

    Vali Yazıcı, "Devletin her biriminin birbirine desteği çok önemli. Devlet yetkilileri olarak vatandaşa örnek olmalı, maske, mesafe, hijyen kurallarına uymalıyız. Bizler devletin temsilcileriyiz. Devletin itibarını sarsacak her türlü tavır ve davranıştan itina ile kaçınmalıyız. Asli görevimizin vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek olduğunu unutmayalım. Hizmetlerimiz de hızlı ve sonuç odaklı çözümler sunmalıdır. Yaptığımız bu hizmetlerin vatandaş tarafından memnuniyetini mutlaka ölçelim. Hizmetleri ölçüp değerlendirebilirsek ortaya daha kaliteli ve başarılı işler koyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

    ŞEHİDE VEFA

    Vali Ersin Yazıcı, İstanbul Halkalı'daki askeri personel taşıyan otobüse bombalı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Ekiz'in eşini ziyaret etti. Şehide Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Yazıcı, şehidin eşi ile sohbet edip hatırlarını sordu. Yazıcı, her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını ifade etti.

    PANDEMİ TEDBİRLERİ DENETİMİ

    Vali Ersin Yazıcı, pandemi tehdidine karşı vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için alınan kararların sahada uygulanmasını yerinde inceledi. Vali Yazıcı, Ahmet Ali Bulvarı'ndaki pek çok iş yeri ve işletmeyi denetledi. Denetime, Kaymakam Kolsuz ve Başkan Köleoğlu ile beraberindeki heyet eşlik etti.

    İş yeri ve işletme sahipleriyle sohbet eden Vali Yazıcı, "Şehrimizi pandemi tehdidine karşı elbirliğiyle koruyabiliriz. Bu güzel ilçemizde gördüğüm kadarıyla kurallara uyulmakta. Bilindiği gibi Antalya'mızda salgınla mücadelede insanlarımız son derece duyarlı. Türkiye'nin turizm başkenti bu konuda örnek bir şehir. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına itinayla uyalım ki, kendiniz için çevreniz için herkes için alacağınız tedbirlerle bu savaşı kazanabilelim. Kurallara uyalım, pes etmeyelim, rehavete kapılmayalım, sağlık için hepimiz için mücadeleye devam edelim. Sağlıklı bir Antalya için hepinizin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

    Vali Yazıcı, denetimlerde işletme ve iş yeri sahipleriyle vatandaşları, tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyararak maske, mesafe ve temizlik kuralını hatırlattı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow