hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alman kadın, Kumluca'da sağlığına kavuştu

    Alman kadın, Kumlucada sağlığına kavuştu
    expand

    Alman kadın, Kumluca'da sağlığına kavuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde kaza sonrası kalçası kırılan yerleşik Alman vatandaşı Ellen Ursule Gude (66), Kumluca Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

    Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yoğun şekilde etkisini gösteren Covid-19 salgını sağlık hizmetlerinin sunum tarzını değiştirdi. Salgınla mücadelede yoğun şekilde en ön safta mücadele eden Kumluca Devlet Hastanesi ve çalışanları aynı zamanda tüm polikliniklerde hizmetlerini devam ettirdi. Yaşadığı kaza sonrası kalçasını kıran yerleşik Alman vatandaşı Ellen Ursule Gude de Kumluca Devlet Hastanesi'nde sağlığına kavuştu.

    1 Şubat'ta ortopedi uzmanı Op. Dr. Fehmi Doruk Kuran tarafından yapılan muayene ve tetkikler neticesinde Ellen Ursule Gude'ye kalça kırığı ameliyatı yapılması gerektiği hakkında bilgi verildi. Ellen Ursule Gude bilgilendirildikten sonra kendisinin bu hastanede ameliyat olmak istediğini belirtmesi sonrası 2 Şubat tarihinde ameliyat gerçekleştirildi. Ameliyattan sonra servise alınan Ellen Ursule Gude, bir gün sonra yürümeye başladı.

    Op. Dr. Fehmi Doruk Kuran, "Hastamızın şifa bulması benim en büyük mutluluğumdur" dedi.

    Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Aladağ ise "2020 yılı mart ayından beri Covid-19 salgını nedeniyle hastanemiz ve çalışanlarımız, yoğun ve özverili şekilde hizmetlerine devam etmektedir. Covid-19 ile mücadelemiz yanında hastalarımızın acil ameliyatları da ara vermeden devam etti. Ben her şeyden önce ameliyatı gerçekleştiren hekimimize ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederim. Ayrıca hastanemizin hizmetlerinin daha etkin hale gelmesi için de halkımızın her türlü öneri, görüş ve düşüncelerini bize aktarmalarını rica ediyorum. Bizim için her öneri, görüş ve eleştiri bir hediyedir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow