hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kökce güven tazeledi

    Başkan Kökce güven tazeledi
    expand

    Başkan Kökce güven tazeledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA Ziraat Odası'nda 44 delegeden 30'unun oyunu alan mevcut Başkan Hidayet Kökce yeniden seçildi.
    Kumluca Ziraat Odası Başkanlığında seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Ziraat Odası Konferans Salonunda yapılan olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divanın oluşturulması ve açılış konuşmalarından sonra seçimlere geçildi. Seçimlerde 44 delegenin tamamı oy kullandı. 30 delegenin oyunu alan mevcut Başkan Hidayet Kökce, yeniden seçildi. Diğer aday Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur 14 delegenin oyunu aldı.
    16 bini aktif yaklaşık 19 bin kayıtlı üyesi bulunan Kumluca Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hidayet Kökce, "Artık bundan sonra yeni bir dönem başladı. Seçim süresinde yaşadığımız tartışmaları unutup küskünlükleri bir tarafa bırakacağız. Önceden olduğu gibi hep birlikte ilçemizin kalkınması için omuz omuza çalışacağız. Şahsım olarak şunu belirtmek istiyorum. Bana şu oy verdi bu oy vermedi hesabı yapmadan ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow