hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz'

    Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz
    expand

    'Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA Kaymakamı Tekin Erdemir, deprem bölgesinden ilçeye döndüğünü, sel afetinden etkilenen bölgelerde çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.
    Kaymakam Tekin Erdemir, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve basın mensupları ile Uygulama Oteli'nde düzenlenen iftarda bir araya geldi. İlçe Müftüsü Süleyman Çoban'ın okuduğu ezan ile başlayan iftar, yine Müftü Süleyman Çoban'ın sofra duası ile son buldu.
    Yemeğin ardından konuşma yapan Kaymakam Tekin Erdemir, ilçedeki görevinin ilk 7-8 ayında Kumluca halkı ile kaynaşmaya başladıklarını ancak ilçede 50-60 yıldan beri görülmemiş, beklenmedik sel afeti yaşadıklarını belirtti. Kaymakam Tekin Erdemir, şöyle konuştu:
    "Sıcakkanlı Kumluca halkı ile tam kaynaşmaya başladığımız bir dönemde sel afeti yaşadık. Sel afetinin izlerini silmeye başladık. Dere yataklarının ıslahı ile çalışmalarımıza başlamıştık. Bu arada ülke olarak büyük yıkımlara neden olan bir deprem yaşadık. Yaklaşık 2 aydan beri deprem bölgesindeydim. Deprem bölgesinde Kumluca halkının büyük desteğini aldım. Allah kabul etsin yardımlarınızı gönderdiniz. Biz de depremzedelerimize dağıttık. Ülkemizin değişik il ve ilçelerinden olduğu gibi Kumlucalı STK'ların katkıları ile konteynerler gönderildi. Onları deprem bölgesinde konteyner kent haline getirdik. Deprem bölgesinde yıkımlardan son derece olumsuz şekilde etkilenmişken beni orada da yardımlarınız ve ziyaretlerinizle yalnız bırakmadınız, çok teşekkür ediyorum. Şimdi ilçemize döndük. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Selin izleriniz silmeye devam ederken bir taraftan da bir daha sel afeti yaşanmaması için gerekli tedbirleri almayı sürdüreceğiz." (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow