hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Günay: Seçimler artık geride kaldı

    Günay: Seçimler artık geride kaldı
    expand

    Günay: Seçimler artık geride kaldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, "Bölgemizin güçlenip, gelişebilmesi için yapılacak çok iş var. Seçimler artık geride kaldı" dedi.

    KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, yaptığı açıklamada 31 Mart seçimlerini değerlendirdi. Seçim sonuçlarının bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Günay, "2019 yerel seçimleriyle ülkemiz tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Rekor düzeyde katılım oranı, şeffaf ve dostluk ortamında geçen seçimlerde Türk milleti kararını ciddi bir şekilde ortaya koymuş, yeni seçilen başkanlarımıza büyük bir sorumluluk yüklemiştir" dedi.

    KUTSO olarak bugüne kadar bölgede emeği geçen tüm belediye başkanlarına teşekkür ettiklerini vurgulayan Günay, "Batı Antalya'nın en güçlü sivil toplum kuruluşu olarak 31 Mart Pazar günü halkımızın takdiriyle göreve seçilen değerli belediye başkanlarımıza başarılar diliyoruz. Seçim döneminde kendilerinin de söz verdiği gibi bölgemizin kalkınması adına yoğun mesai harcayacaklarına inanıyoruz. Bölgemizin güçlenip, gelişebilmesi için yapılacak çok iş var. Seçimler artık geride kaldı. 4.5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde bölgede başlatılmış yatırımlar tamamlanmalı, yeni projeler hayata geçirilmeli, ekonominin güçlenip, insanlarımızın yaşam kalitesinin artması için gerekli çalışmalar el birliğiyle yapılmalıdır. KUTSO, batı Antalya'nın birleştirici gücü olarak batı Antalya'ya yapılacak her türlü yatırımın yön göstericisi, destekçisi ve takipçisi olmaya devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow