hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca Belediyesi'nde ilk meclis

    Kumluca Belediyesinde ilk meclis
    expand

    Kumluca Belediyesi'nde ilk meclis

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi'nde 31 Mart Mahalle İdareler Genel Seçimleri'nden sonra oluşan ilk meclis, toplantısını gerçekleştirdi.

    Kumluca Belediyesi Meclis Konferans Salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısını yeni seçilen Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu yönetti. Toplantının açılışında konuşan Başkan Köleoğlu, "Önümüzdeki 5 yıl içinde Kumluca'yı yönetecek kadrolar buradadır. İlçemize ve hepimize hayırlı olsun. Umarım 5 yıllık süreç içinde çok güzel kararlar alırız" dedi.

    Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda meclis kâtibi, meclis başkanvekili, imar komisyonu üyeliği, plan ve bütçe komisyonu üyeliği seçimleri yapıldı. Kumluca Belediye meclisinin yıl içinde toplanacağı tarihlerin belirlenmesinden sonra denetim komisyonu raporu görüşüldü. Belediye başkanının bir yıllık faaliyet raporunun görüşüldüğü toplantıda Tarihi Kentler Birliği meclisine üye seçimi yapıldı. Ayrıca Akdeniz Belediyeler Birliği'nin Kumluca Belediyesi'ne görüşülmesi için gönderdiği maddeler görüşülüp karara bağlandı. Mecliste görüşülen son madde ise Kumluca Belediyesi'nin geçmişe dönük olarak gelir ve gideriyle genel denetimi için resmi veya denetçi kontrolör istenmesi oldu. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow