hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca'da İstiklal Marşı'nın kabulü töreni yapıldı

    Kumlucada İstiklal Marşının kabulü töreni yapıldı
    expand

    Kumluca'da İstiklal Marşı'nın kabulü töreni yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

    Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen programa Finike Kaymakamı Kumluca Kaymakam Vekili Musa Kazım Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Abacıoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir yaptı. Törende Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve Çanakkale Savaşlarını anlatan oratoryo gösterisi yer aldı. Programın sonunda Kaymakam Vekili Musa Kazım Çelik, törende görev alan öğretmen ve öğrencileri kutladı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow