hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Masterlerden 18 Mart dostluk maçı

    Masterlerden 18 Mart dostluk maçı
    expand

    Masterlerden 18 Mart dostluk maçı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- 18 MART Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Afyonkarahisar masterleri ile Manavgat masterleri arasında dostluk maçı yapıldı.

    Türkiye'nin en eski masterler futbol takımlarından biri olan Afyonkarahisar Masterler Takımı ile Manavgat Masterler Takımı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Manavgat'ta dostluk maçı düzenledi. Evrenseki'de 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen dostluk maçını Afyonkarahisar Masterler Takımı 7-6 kazanırken, maç sonrasında açıklama yapan Afyonkarahisar Masterler Başkanı Kamil Altınkaya, amaçlarının sadece spor yapmak, eğlenmek olmadığını, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi de amaçladıklarını belirterek, "İyi insanlar ile bir aradaysanız, iyi işlere imza atarsınız. Mesleğim gereği yıllarca ayda iki kez şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettim. Bu vesile ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum ve tüm arkadaşlarımız adına böyle anlamlı bir günde bizleri misafir eden Manavgatlı dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Altınkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla da Afyon'da turnuva düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

    Manavgat Masterler adına konuşan Osman Ergin ise amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu vurgulayarak, "Milli duyguların körelmemesi ve dostlukların devamı için bu tür organizasyonlara gerçekten ihtiyaç var. Buradan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle ve hürmetle yad ederek emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow