hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO'da yeterlilik belgesi töreni

    MATSOda yeterlilik belgesi töreni
    expand

    MATSO'da yeterlilik belgesi töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MATSO, TOBB MEYBEM AŞ iş birliğinde düzenlenen 'Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi' ve 'Kuyumcu (perakende) Seviye 4 Mesleki Yeterlilik Belgesi' sınavlarında başarılı olan katılımcılara belgeleri törenle verildi.

    Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki ve Belgelendirme Merkezleri (MEYBEM) AŞ iş birliğinde Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Kuyumcu (perakende) Seviye 4 Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları düzenlendi. Yazılı ve sözlü olarak gerçekleşen sınavlarda başarılı olan katılımcılara belgeleri düzenlenen törenle verildi. MATSO binasında gerçekleşen törende belgeler MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Başkan Yardımcısı Ali Özen, Genel Sekreter Halil İbrahim Altıparmak ve birim müdürleri tarafından yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olanlara takdim edildi.

    'SEKTÖRLERDE KALİTEYİ ARTIRIYOR'

    MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, törende yaptığı konuşmada belgelerini alan katılımcılara iş hayatında başarılar diledi. Başkan Güngör, mesleki yeterlilik belgelerinin önemine değinerek, sektörlerde eğitim almış ve nitelik kazandırılmış bireyler tarafından yürütülmesinin sektörde kaliteyi artırdığına ve denetim sağladığına vurgu yaptı. Başkan Güngör, "Bu belge taşınmaz ticareti ile ilgili işletmelerde çalışan ve kuyum ticareti faaliyetlerini yürüten kişilerin bu işi yapmaya yetkili ve yeterli kişiler olup olmadığını göstermektedir. Artık bazı sektörlerde mesleki yeterlilik zorunluluk haline gelmiştir" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow