hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrenciler tarihi yerleri gezdi

    Öğrenciler tarihi yerleri gezdi
    expand

    Öğrenciler tarihi yerleri gezdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen proje kapsamında lise ve üniversite öğrencileri Bilecik, Bursa, Çanakkale ve İzmir'deki tarihi yerleri gezdi.

    Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen ve Kumluca Kaymakamlığı, Kumluca Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün de proje ortağı olarak destek verdiği ÇOGEP Siz Gülün ki Dünya Gülsün Projesi kapsamında, Kumluca'da eğitim gören lise ve üniversite öğrencilerine yönelik gezi düzenlendi.

    Gezi kapsamında Bilecik Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali türbeleri, Bursa Ulu Cami, Kozahan, Osman Gazi, Orhan Gazi, Emir Sultan türbeleri, Yeşil Cami, Cumalıkızık köyü; Çanakkale'de Şehitlik, Truva Atı, Aynalı Çarşı, Çimenlik Kalesiyle İzmir'de ise Şirince gezildi.

    İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, "Öğrencilerimiz, içerisinde köklü bir tarih barındıran gezimizle milli ve manevi duygularını en üst seviyeye taşıyarak vatan sevgisi ve coğrafyamızın eşsiz güzelliklerinin bilincine ulaştırılmıştır. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bugünün temellerini geçmişin tarih kokan güzelliklerinden alan gezimiz süresince öğrencilerimizin mutluluğu bizleri de fazlasıyla mutlu etmiştir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow