hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okul Sporları şampiyonası sona erdi

    Okul Sporları şampiyonası sona erdi
    expand

    Okul Sporları şampiyonası sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2022- 2023 okul sporları şampiyonası sona erdi.

    Okul sporlarında Kumluca Genç Kızlar A- B ve Genç Erkekler A- B ve Genç Erkekler A- B okul sporları ilçe şampiyonası sona erdi. Turnuvaların sonunda kupa töreni düzenlendi. Şampiyona sonucunda genç erkekler A1'de Kumlucaspor Lisesi, genç erkekler B1'de Kumluca Sınav Koleji, genç kızlar A1'de Kumluca Sınav Koleji ve genç kızlar B1'de ise Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi birinci oldu.

    Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda düzenlenen kupa törenine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, İlçe Spor Müdürü Erol Koca, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, okul müdürleri ve Finikeli Şehit Burkay Korkmaz'ın babası Turgut Korkmaz katıldı.

    İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Koca, "Şampiyonamızdaki tüm maçlar zevkli ve çekişmeli geçti. Şampiyonaya katlan tüm takımları kutluyorum. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow