hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca'da kadınlar futbolla eğlendi

    Kumlucada kadınlar futbolla eğlendi
    expand

    Kumluca'da kadınlar futbolla eğlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan SARIKAYALI / KUMLUCA,(DHA)- Antalya'nın Kumluca ilçesinde 'Sahalarda Biz de Varız' projesi kapsamında kadınlar arası futbol karşılaşması yapıldı.
    Kumluca Spor Lisesi beden eğitimi öğretmeni Hatice Akkelle ve kendisine projede yardımcı olan Şebnem Oktar tarafından hazırlanan 'Sahalarda Biz de Varız' projesi kapsamında, Anneler Günü'ne ithafen kadınlar arasında futbol maçı oynandı. 7'şer kişiden oluşan 2 takımda beden eğitimi öğretmenleri, kız öğrenciler ve veliler yer aldı. 15 dakikalık iki devrede oynanan karşılaşma sonunda kadınlara protokol üyeleri tarafından madalya verildi.
    Beden eğitimi öğretmeni Hatice Akkelle, "Anneler Günü etkinliği altında 'Sahalarda Biz de Varız' projesini gerçekleştiriyoruz. 7'şer kişiden oluşan 2 takımımız var. Kadın beden eğitim öğretmeni arkadaşlarımız, kendi kız öğrencilerimiz de var. Hepsi kadın. Sponsorumuz dahi kadın. Hakemimiz de kadın. Bizim amacımız kadınların her yerde her alanda olabileceğini insanlara gösterebilmekti. Gösteri maçı olduğu için, turnuva olmadığı için daha önce herhangi bir prova maçı yapılmadı" dedi.
    Projenin hayata geçirilmesine yardımcı olan Şebnem Oktar, kadınların her yerde olabileceğini göstermek istediklerini anlattı.
    Oyuncu Eda Salur, "Bir kere organizasyon çok güzel. Katılmak çok güzeldi. Oynamak ayrı bir zevkti" dedi. Turizmci Hatice Eken, çok güzel bir etkinlik yaşadıklarını aktardı.
    İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nde futbol ve tenis antrenörü olan Zuhal Karakaş, "Öğrencilerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte bugün burada olmaktan çok mutluyuz" dedi.
    İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKDEMİR: BU ETKİNLİKTE BULUNMAKTAN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYDUK
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, "Anneler Günü kapsamında ilçemiz spor lisemizin koordinasyonunda beden eğitimi öğretmenlerimiz kadınlara yönelik futbol organizasyonu düzenledi. İlçemizdeki öğrenci velilerimizin annelerinden oluşan takımlarımız bugün burada maç yaptı. Biz bu etkinlikte bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Kendilerini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum" dedi. 

    GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
    - Hatice Akkelle röportaj
    - Şebnem Oktar röportaj
    - Oyuncu Eda Salur röportaj
    - Hatice Eken röportaj
    - İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir röportaj
    - Zuhal Karakaş röportaj
    - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
    - Kaymakam Tekin Erdemir'in başlama vuruşu yapması
    - Karşılaşmadan görüntüler

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow