hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahkumlar temizlik yaptı

    Mahkumlar temizlik yaptı
    expand

    Mahkumlar temizlik yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ADALET Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan 'Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi' kapsamında Antalya'da hükümlüler park temizledi.

    Antalya'nın Kepez ilçesindeki Dokumapark'ta 'Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi' kapsamında düzenlenen etkinliğe, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk ile Antalya protokolü katıldı. Denetimli serbestlik kapsamında kamuya yararlı bir işte çalışma yükümlülüğü bulunan hükümlüler, Dokumapark'ı temizledi.

    Temizlik yapan hükümlülerle sohbet eden Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Bir hükümlünün sorununu anında çözen Halil İnal, bu etkinlikte amaçlarının temiz çevreye duyarlılık kazandırmak olduğunu söyledi. Etkinliğin tüm Türkiye'de eş zamanlı park, bahçe, plaj ve okullarda yapıldığına dikkati çeken Başsavcı Halil İnal, “Biz de Antalya özelinde, Dokumapark'ta bu etkinliği düzenliyoruz. Temiz çevre olmazsa olmazımızdır. Vazgeçilmezimizdir. 2018-2019 eğitim öğretim yılı sömestr tatilinde 26 okulun temizlik, boya, badana onarım işyerini yaptık. Orman Bakanlığı ile birlikte mart ayında 18 bin metrekarelik alana 1300 fidan diktik. Hükümlülerimiz 2019 yılı içerisinde toplamda 10 bin 450 fidanı toprakla buluşturdu. Antalya özelinde 386 hükümlümüz benzer faaliyetlerini sürdürüyor" dedi.

    Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow