hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat esnafına müşteri ilişkileri eğitimi

    Manavgat esnafına müşteri ilişkileri eğitimi
    expand

    Manavgat esnafına müşteri ilişkileri eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) 2020 Yılı Eğitim Seferberliği kapsamında Manavgat'ta bulunan 5 esnaf odasına kayıtlı üyelere, müşteri ilişkileri ve öfke kontrolü eğitimi verildi.
    AESOB 2020 Yılı Eğitim Seferberliği kapsamında, Manavgat'ta bulunan esnaf odaları işbirliğinde, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Manavgat Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akca, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Özcan, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Manavgat Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Aydın, Manavgat Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal, Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Mücahit Tatar, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salim Aksoy, ilçedeki 5 esnaf odasına kayıtlı esnaf ve sanatkarların katılımıyla eğitim toplantısı gerçekleştirildi.
    2020 yılında eğitim seferberliği başlattıklarını aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Öncelikle çok saydığım, sevdiğim ve bugün de yoğun programları arasında bizleri yalnız bırakmayan Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'e bizlerle beraber olduğu için teşekkür ediyorum. Daha önce oda başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, genel sekreterlerimize ve farklı oda üyelerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitim toplantılarımız önümüzdeki günlerde odalarımızdan gelen talepler doğrultusunda devam edecek. Protokol kuralları, davranış eğitimi, esnaf ve müşteri ilişkileri eğitimi, öfke kontrolü gibi konular başta olmak üzere çeşitli konularda eğitimler gerçekleştiriyoruz" dedi.
    Açılış konuşmalarının ardından, 5 esnaf odasına kayıtlı esnaf ve sanatkara, Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv eitim verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow