hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Annelere sosyal mesafeli çiçek dağıtımı

    Annelere sosyal mesafeli çiçek dağıtımı
    expand

    Annelere sosyal mesafeli çiçek dağıtımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Anneler Günü'nde Manavgatlı anneler için hazırlattığı 10 bin saksı çiçeğinin dağıtımını, sosyal mesafe kurallarına uyulan organizasyonla gerçekleştirdi. Başkan Sözen'in çiçek dağıtımı sırasında zabıta ekipleri ateş ölçüp, maske de dağıttı.

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Anneler Günü'nde Manavgatlı annelere güzel bir sürpriz yaptı. Sokağa çıkma yasağının olmadığı, 65 yaş ve üstü vatandaşların da 4 saatliğine dışarı çıkabildikleri güneşli bir Manavgat gününde annelere 10 bin saksı çiçeği hediye edildi. Sosyal mesafe kurallarına uyulan çiçek dağıtımına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katıldı.

    Çiçek dağıtımında vatandaşlar, bariyer koridorundan ateşleri ölçülerek ve maskeli bir şekilde geçirildikten sonra çiçekleri hediye edildi. Başkan Sözen, Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Kültür Merkezi ve Yapay Şelale önündeki kentin 3 noktasında yapılan çiçek dağıtımını tek tek yerinde denetlerken, sosyal mesafenin bozulmamasına önem verdi. Annelere çiçeklerini verirken, Anneler Günü'nü de kutlayan Başkan Sözen'i karşılarında gören vatandaşlar oldukça mutlu oldu. Dağıtımda zabıta ekipleri de titiz bir şekilde anonslarla uyarılarla vatandaşları yönlendirdi. Vatandaşların da sosyal mesafe konusunda bilinçli oldukları görüldü. Karanfil ve sardunyadan oluşan saksı çiçeklerini alan vatandaşlar, güzel, intizamlı ve anlamlı organizasyonu gerçekleştiren Başkan Sözen'e teşekkür etti. Başkan Sözen, bir ara yoldan arabayla geçen annelere de çiçeklerini hediye etti.

    Anneler Günü'nü kutlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Çok güzel bir gün, sokakta gezen büyüklerimiz güzel. Onların bizlerle olmasını, sokakta gezmelerini özlemişiz. Bugün Anneler Günü. Manavgat'ımız adeta şenlendi. Bizleri hayata getiren, yaşama hazırlayan, sevgiyi, şefkati, hoşgörüyü, ülkemize sahip çıkmayı öğreten annelerimizin günü bugün. Gönül istiyor ki her gün Anneler Günü olsun. Annelerimiz bizim için her zaman değerli ve önemli. Bizler de bu günün anlamı gereği annelerimize çiçek hediye etmek istedik. Uzun süredir evlerinde kapalı kalan büyüklerimizi sevindirmek istedik. Çiçeklerimizin bir kısmını kendi seralarımızda ürettik, bir kısmını da satın aldık. Diledik ki annelerimiz evlerinde bu çiçeklere baksın, büyütsünler. Amacımız annelerimize olan sevgimizi ifade edebilmek. Annelerimizden manevi güç almak bizi umutlandırıyor. İnşallah bu sıkıntılı süreç geçecek. Biz yine hep beraber güzel günler göreceğiz. Dağıtımımızda sosyal mesafe kurallarına uymaya gayret ettik. Tüm annelerimizin gününü bu vesileyle tekrar kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu, güzel yarınlar diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow