hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başhekimden yılın ilk bebeğine ziyaret

    Başhekimden yılın ilk bebeğine ziyaret
    expand

    Başhekimden yılın ilk bebeğine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Deniz, Manavgat Devlet Hastanesi'nde 2023 yılında doğan ilk bebeği ve annesini hastane odasında ziyaret ederek tebrik etti.

    Manavgat Devlet Hastanesi'nde 2023 yılının ilk bebeği 1 Ocak 2023 günü saat 12:00'de dünyaya geldi. Özlem ve Emrah Çelikten çiftine ait henüz adı konmayan bebeği ve annesini, hastane odasında ziyaret eden Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Deniz, "Yeni yılın ilk bebeği olarak dünyaya geldi. Devletimizin Türkiye Yüzyılı olarak ilan ettiği bu yüzyılda ilk bebeğimiz inşallah gelecekte hayırlı, barış içinde savaşların olmadığı bir yüzyılda yaşar Çelikten bebeğimiz. Bahtı açık olsun, anne babaya da hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

    Anne Özlem Çelikten ile ilgilenen Başhekim Uzm. Dr. Deniz, bir sıkıntısının olup olmadığını sordu. Özlem Çelikten, hastane personelinin kendileri ile yakından ilgilendiğini belirterek, teşekkür etti. Başhekim Uzm. Dr. Deniz, "Burada güzel kaliteli hizmet verebilmek istiyoruz. Özel hastane konforunda hizmet verebilmek için uğraşıyoruz. Memnun kaldıysanız ne mutlu bize" dedi.

    Yeni yılın ilk gününde üçüncü çocuğunu kucağına alan Özlem Çelikten ise "Dünyanın tartışmasız en güzel duygusu, birinci de olsa, üçüncü de olsa fark etmiyor, Rabbim herkese annelik nasip etsin" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow