hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklardan Sezen Aksu şarkıları

    Çocuklardan Sezen Aksu şarkıları
    expand

    Çocuklardan Sezen Aksu şarkıları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi Çocuk Korosu'nun düzenlediği 'Geçmişten Günümüze Sezen Aksu Şarkıları' konserinde, ünlü sanatçının sevilen parçalarını seslendiren küçükler tam not aldı.

    Hafta sonunda Manavgat'ta Türkiye'nin minik serçesi Sezen Aksu şarkıları rüzgarı esti. Şef Tayfun Yılmaz yönetimindeki Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu tarafından 'Geçmişten Günümüze Sezen Aksu Şarkıları' konseri düzenlendi. Şef Tayfun Yılmaz öncülüğünde 7-14 yaş arasındaki 82 çocuk, sahneye mavi bereli bolero içine giydikleri pırıl pırıl elbiseleriyle çıktı. Gecede Sezen Aksu'nun biyografisi de sunuldu.

    Konserde çocuklar, 'Firuze', 'Gel barışalım artık', 'Olmaz olsun', 'Her şeyi yak', 'Belalım', 'Haydi gel benimle ol', 'Sen ağlama' gibi 16 sevilen Sezen Aksu şarkısını seslendirdi. Yetenekli çocukların solo okuduğu eserlerin nakarat bölümlerinde çocuk korosu eşlik etti. Burak Benli ve Halil Uğur Yılmaz'dan oluşan orkestra eşliğindeki koronun performansı, tam not aldı.

    Konser sonunda Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, koro şefi Tayfun Yılmaz ve emeği geçenlere teşekkür etti. Şef Tayfun Yılmaz ise Manavgat'ta ilk kez böylesine güzel bir koronun oluşmasında yıllar önce katkı koyan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ve katkı koyan tüm ekip arkadaşlarına ve çocuklara ve ailelerine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow