Etüt merkezide ilk sınav heyecanı

Etüt merkezide ilk sınav heyecanı
expand

Etüt merkezide ilk sınav heyecanı

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

 

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi yerleşkesinde Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanan 52 öğrenci, ilk deneme sınavını etüt merkezinde gerçekleştirdi.

Pandemi nedeniyle sadece 8'inci sınıfa eğitim- öğretim veren Manavgat Belediyesi'nin uzman eğitmen kadrosu, öğrencilere Türkçe, matematik, fen bilgisi, din kültürü, İngilizce ve inkılap bilgisi derslerinden sınav yaptı. Sınav dönemine kadar her ay düzenli olarak deneme sınavı yapacak olan öğrenciler, Manavgat Belediyesi eğitimcilerinin kendilerinin başarısı için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Manavgat Belediyesi bünyesinde eğitim gören çocukların başarılı olmaları için gerekli tüm imkanları kullandıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Uzman eğitmen kadromuzla birlikte verimli bir eğitim dönemi geçiren çocuklarımız ilk deneme sınavını gerçekleştirdi. Eğitim dönemi boyunca çocuklarımızın başarısı için çaba sarf eden uzman eğitmen kadromuza teşekkür ediyor, tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow