hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hasan Öz, Side'de projelerini anlattı

    Hasan Öz, Sidede projelerini anlattı
    expand

    Hasan Öz, Side'de projelerini anlattı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkan adayı Hasan Öz, Side Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

    Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan adayı Hasan Öz, Side Mahallesi'nde kapalı pazar yerinde vatandaşlara seslendi. Yağmur altında gerçekleşen toplantıda belediye başkan adayı Hasan Öz'e, eşi Nadide Öz, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, MHP İlçe Başkanı Nooman Enhoş, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Havai fişekler ve meşalelerle karşılanan Hasan Öz, 2 gün sonra seçim için sandığa gideceklerini belirterek, “Manavgat'ta sağcısıyla, solcusuyla, bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu dönemde göstermiş olduğumuz bu birlik ve beraberlik çok önemli" dedi.

    Side'de, Kemer ve Cennetler bölgelerinde hemen uygulanacak acil eylem planlarının hazır olduğunu belirten Hasan Öz, "Çözümü bekleyen otopark sorunu, kapı giriş ve çıkış saatleri gibi sorunları kısa sürede çözeceğiz" dedi.

    Side Antik kentinde telefon ve tuvalet sorununun kendileri tarafından çözüme kavuşturulduğunu anlatan belediye başkanı Hasan Öz, “Allah aşkına bu devirde tuvalet mevzusunun konuşulması normal mi? Bunu da mı büyükşehirden bekleyeceğiz. Bu kadar mı aciz Manavgat Belediyesi. Side'de Batı nekropolünde birçok işletmenin ruhsatı mevcut belediye yönetimi yüzünden iptal edildi. Yaşanan sorunları ortadan kaldırdık" diye konuştu.

    Mevcut başkanın gittiği her yerde yaptığı konuşmalarda büyük bir telaş yaşadığını ve panik içinde olduğunu gördüğünü savunan Hasan Öz, “Senin bu telaşın kaybetmenin korkusu. Ama artık çok geç. 1 Nisan'da Allah'ın izniyle geliyoruz. Biz Side'nin marka olması için çabalarken, birileri Side Sualtı Müzesi'nin kurulmasına engel olmaya çalıştı. Bizim aramızdaki en büyük fark bu" dedi.

    Hasan Öz'ün yapacakları çalışmalar projelerini de anlattığı toplantı, meclis üyesi adaylarının vatandaşlara tanıtılmasıyla sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow