hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hırsızlık şüphelileri tutuklandı

    Hırsızlık şüphelileri tutuklandı
    expand

    Hırsızlık şüphelileri tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu geçen çarşamba gecesi bir evden televizyon çalan Yılmaz B. ve Ali Osman S. tutuklandı. Şüphelilere ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 6 bin 300 lira ceza uygulandı.

    Manavgat'ın Yayla Mahallesi Remzi Güven Caddesi'nde bir evden geçen çarşamba gecesi 122 ekran LCD televizyon çalındı. Ev sahibinin ihbarı ve şikayeti üzerine Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri hırsızlık olayını Yılmaz B. ve Ali Osman S.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

    Evlerinde gözaltına alınan şüpheliler, suçlarını itiraf ederken televizyonu E.S. isimli bir kişiye sattıklarını söyledi. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler, dün, sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü. Savcı tarafından sorgulanan Yılmaz B. ve Ali Osman S., sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından 'muhafaza altına alınmış eşyadan hırsızlık' suçundan tutuklandı. Şüphelilere ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri için 6 bin 300 lira ceza uygulandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow