hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat Belediyespor'dan kadroya takviye

    Manavgat Belediyespordan kadroya takviye
    expand

    Manavgat Belediyespor'dan kadroya takviye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, devre arasının gelmesiyle birlikte teknik heyet ve futbolcu kadrosunu güçlü isimlerle takviye etti.
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Manavgat Belediyespor yönetimi eşliğinde gerçekleşen imza töreninde teknik heyet kadrosunda, tecrübeli teknik direktör Ali Postacı, yardımcı antrenör Murat Türker ve kaleci antrenörü Ali Sarı ile sözleşme imzalandı. Futbolcu kadrosunu da tecrübeli isimlerle güçlendiren Manavgat Belediyespor, Muğlaspor'dan orta saha oyuncusu Mahmut Şeker'i, Sarayönüspor'dan santrfor Ahmet Burak Kömürcü'yü ve Çanakkale Bigaspor'dan kanat oyuncusu Gökhan Koç'u transfer etti.
    Mukavelenin imzalanmasının ardından düşüncelerini belirten teknik direktör Ali Postacı ve futbolcular, Manavgat Belediyespor'un ligdeki iddiasını bildiklerini ve Manavgat halkı için büyük bir mücadele içerisinde ter dökeceklerini ifade ederek, şampiyonluk sözü verdi.
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de Manavgat halkının futbolu sevdiğini kaydederek, Manavgat Belediyespor'un kadrosuna kattığı güçlü isimlerle şampiyonluğa ulaşacağını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "İkinci yarı öncesinde Manavgat Belediyespor'umuzu güçlü isimlerle bir araya getirerek sezona iyi bir giriş yapmak adına transferlerimizi büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Devre arasının girmesiyle birlikte takımımız da oldukça verimli bir kamp dönemi geçiriyor. İnanıyorum ki azim ve inanç bu kente şampiyonluğu getirecek. Transferlerimiz takımımıza hayırlı uğurlu olsun. Manavgat Belediyespor'u hak ettiği yere getirmek için bütün çalışmalarımızı gerçekleştirmeye hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow