hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgatlı 2 öğrenciden LGS'de tam puan

    Manavgatlı 2 öğrenciden LGSde tam puan
    expand

    Manavgatlı 2 öğrenciden LGS'de tam puan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS), Efe Atakan Karacan ve Hüseyin Şahin tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaşan öğrenciler arasında yer aldı.

    Milli Eğitim Bakanlığı, 20 Haziran'da yapılan LGS sınav sonuçlarını 'meb.gov.tr' internet adresinden açıkladı. Sonuçların açıklanmasının ardından Manavgat'ta özel bir kolejin öğrencileri Efe Atakan Karacan ve Hüseyin Şahin tüm soruları doğru yaparak 500 tam puan alan 181 öğrenciyle birlikte LGS birinciliğine ortak oldu.

    Okulda veliler ve öğretmenler başarının sevincini yaşarken, öğrenciler ise kazandıkları puanla tercihlerini yapmak ve hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir heyecan sardı. 500 tam puan alan öğrencilerden Efe Atakan Engin, bundan sonraki hedefinin üniversite sınavında iyi bir derece almak olduğunu belirtirken, Hüseyin Şahin sınavda başarılı olacağına daha önceden inandığını ve başardığını söyledi. Türkiye birinciliğini paylaşan öğrenciler, okul idareci ve öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow