hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgatlı güreşçilerden 3 madalya

    Manavgatlı güreşçilerden 3 madalya
    expand

    Manavgatlı güreşçilerden 3 madalya

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi güreş takımı sporcuları Antalya'da düzenlenen turnuvada iki altın, bir gümüş madalya aldı.

    Manavgat Belediyesi'nin güreş takımı sporcuları Antalya'da düzenlenen 12-13 Yaş Yıldızlar Grekoromen Minder Güreşleri'ne damga vurdu. Okullar arası Antalya İl Seçme Müsabakasında güreş tutan 13 yaş 44 kilogram kategorisinde Hüseyin Ali Dere ile 12 yaş 52 kilogram kategorisinde İbrahim Kağan Öztürk altın madalya almayı başardı. 13 yaş 75 kilogramda ise Mahir Onat Yaman gümüş madalya aldı. Manavgat Belediyesi güreş antrenörü Ercan Keskin, eğitiminde güreş tutan genç sporcular, şampiyonluklarındaki en önemli etkenin Manavgat Belediyesi Güreş Salonu'nun hizmete girmesi olduğunu belirtti.

    İnanç ve kararlılığın başarıyı getiren en büyük etkenlerden biri olduğunu söyleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, faaliyete geçirilen Manavgat Belediyesi Güreş Salonu'nda yetişen geleceğin güreşçilerini tebrik etti. Başkan Şükrü Sözen, "Türkiye Şampiyonası öncesinde Antalya genelinde alınan büyük başarı bizleri son derece gururlandırdı ve geleceğe yönelik umutlarımızı bir kez daha ortaya çıkardı. Manavgat Belediyesi spora ve sporcuya destek olarak başarının olduğu her yerde olmaya devam edecektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow