hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

    Manavgatta Polis Teşkilatının kuruluşu kutlandı
    expand

    Manavgat'ta Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 174. yılı törenle kutlandı.

    Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kürşat Şenol, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Hatice Avcı, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, emniyet mensupları katıldı.

    İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, Atatürk Anıtı'na çelek koyarak konuşma yaptı. Türk polisinin tarihi sorumluluğunun her zaman bilincinde olarak, kutsal ve şerefli görevini büyük bir şevk ve azimle yılmadan devam ettirdiğini belirten Özgönül, "Polis Teşkilatımız, zamanın gündüz ya da gece oluşuna bakmadan ve gerektiğinde de ailesini geri plana iterek fedakarca hizmet vermektedir. Kuruluşumuzdan bu yana ülkede huzur ve güveni sağlamayı, vatandaşın, mal, can ve namusunu korumayı, yardıma muhtaç olanlara yardımcı olmayı ilke edinmiş bulunmaktayız" dedi.

    OĞLU ÇİÇEKLE KARŞILADI

    Törenin ardından katılımcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Müdürlük girişinde Mustafa Hilmi Özgönül'ü Atatürk İlkokulu 4G sınıfında eğitim gören oğlu Mustafa Kağan Özgönül çiçekle karşıladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow