hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta sokak hayvanları unutulmadı

    Manavgatta sokak hayvanları unutulmadı
    expand

    Manavgat'ta sokak hayvanları unutulmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi, ülkeyi etkisi altına alan koronavirüsle (Covid-19) mücadele çalışmaları kapsamında sokak hayvanlarını da unutmadı.

    Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Barındırma Merkezi yetkilileri ülke genelinde uygulanan kısıtlamalarla birlikte birçok yaşamsal ihtiyaçları gönüllü insanlar tarafından karşılanan sokak hayvanlarına yardım eli uzatmaya başladı. Manavgat Belediyesi ekipleri, rutin olarak sokaklara su kabı ve mama bıraktı.

    Her türlü olumsuz koşulda bile doğada yaşayan bütün canlıların birbirine muhtaç olduğunu dile getiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Minik dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs, sokakta yaşayan yalnız dostlarımıza yardım eli uzatmamıza engel olmadı. Manavgat Belediyesi olarak sevimli dostlarımızın yaşamsal desteğini karşılayacak her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Tüm halkımızı da sokak hayvanlarına sahip çıkmaya, bir kap su ve bir mama ile onların yaşamına katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow