hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Manavgatta uyuşturucu operasyonu
    expand

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 94 gram sentetik uyuşturucu, 10 gram skunk ele geçirildi.

    Manavgat'ta tatil bölgeleri ve ilçe merkezinde uyuşturucu satıldığı bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırma başlattı. Fiziki takip sonucunda B.Y.'nin uyuşturucu satışı yaptığı tespit edildi. Jandarmanın kendini izlediğini fark eden B.Y., otomobille kaçtı. Yaşanan kovalamaca sonucunda B.Y., Gündoğdu Mahallesi'nde yakalandı. Otomobilden inerek kaçmaya çalışan B.Y. jandarma tarafından yakalandı. Otomobilde ve B.Y.'nin üzerinde yapılan aramada 94 gram metamfetamin sentetik uyuşturucu madde ile 10 gram skunk uyuşturucu madde, 2 ruhsatsız tabanca, 8 fişek, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 85 lira ve 5 Euro ele geçirildi.

    Gözaltına alınan B.Y., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli B.Y. savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' ve 'silah kaçakçılığı' suçlarından adli kontrolle şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow