hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Manavgatta uyuşturucu operasyonu
    expand

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 133 gram eroinle yakalanan H.K. ve G.Ç. tutuklandı.

    Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadele konusunda çalışmalarını sürdürdü. Manavgat'ta bazı kişilerin uyuşturucu madde satışı yaptığı ihbarı üzerine narkotik ekipleri araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar sırasında D-400 çevre yolu Gültepe kavşağında bir otomobil durduruldu. Otomobilde bulunan H.K., G.Ç. ve B.T.'nin kimlik kontrolü ve üst aramalarının ardından araçta yapılan aramada poşete sarılı vaziyette 3 paket halinde toplam 132,93 gram 'taş' olarak tabir edilen 'crack' uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi.

    Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezinde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler H.K., G.Ç. ve B.T. savcılık sorgusunun ardından tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimine sevk edildi. Hakime ifade veren şüphelilerden B.T. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, H.K. ve G.Ç. 'uyuşturucu imalat ve ticareti' suçundan tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow