hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO üyeleriyle online toplantı

    MATSO üyeleriyle online toplantı
    expand

    MATSO üyeleriyle online toplantı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MATSO tarafından video konferans yöntemi ile 17 meslek grubunda bulunan üyeleri ile toplantı düzenlendi. Toplantılarda alınan üyelerin sorun ve talepleri rapor haline getirilerek ilgili mercilere iletilecek.
    Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından sektörünün sorun, talep ve çözüm önerilerini masaya yatırmak amacıyla 17 farklı grup ile toplantı düzenlendi. Tüm gruplara yönelik farklı zamanlarda gerçekleştirilen ve üyelerinin katıldığı video konferans yönetimi ile gerçekleşen toplantılara MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş başkanlık etti. Toplantılara katılan üyeler, sorun talep ve önerilerde bulundu.
    7 BİN ÜYE ARANDI
    17 meslek gurubunda yer alan 7 bin üye telefonla 10 kişilik personel tarafından aranarak toplantıya davet edildi. 17 farklı grup üyeleri ile farklı günlerde video konferans sistemi ile gerçekleştirilen toplantılar üyeler tarafından yoğun ilgi gördü.
    SORUNLAR ALINARAK RAPOR HAZIRLANMIŞTI
    Pandemi dönemi başladıktan sonra bir komisyon kurarak üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, kurdukları 10 kişilik ekip ile tüm üyeler aranarak sorun ve taleplerinin alındığını söyledi. Üyelerden gelen tüm talep, sorun ve önerileri 5 maddede özetleyerek bir rapor haline getirdiklerini kaydeden Boztaş, raporu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu aracılığı ile ilgili mercilere ilettiklerini hatırlattı.
    Başkan Boztaş, raporun ardından üyelerin talep, sorun ve önerilerini almak, üyelerin yanında olmak amacıyla yeniden video konferans yöntemi toplantıları düzenlediklerini ve bu toplantıları 17 grupta bulunan üyelerle gerçekleştirerek tamamladıklarını söyledi. Başkan Boztaş, tüm gruplar ile yapılan toplantıların tamamlanmasının ardından alınan talep ve sorunların yeniden rapor haline getirilerek TOBB ve ilgili bakanlık ve ilgili kurum kuruluşlara iletileceğini söyledi. Boztaş, "Her zaman siz değerli üyelerimizin yanında olarak sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. İstişare toplantılarımızla sorunları, talepleri, görüş ve önerilerinizi aldık. Şimdi bu talepleri rapor haline getirerek yeniden ilgili makamlara aktaracağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow