hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrenciler ilk defa sinemaya gitti

    Öğrenciler ilk defa sinemaya gitti
    expand

    Öğrenciler ilk defa sinemaya gitti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesi Yaylaalan İlkokulu öğrencileri 'Hayallerimin Elinden Tut' proje ekibiyle ilk defa sinemaya gitti.

    Manavgat'ta kurulan ve Türkiye'nin 7 bölgesinden 81 ilde 490 okula destekte bulunan 'Hayallerimin Elinden Tut' proje ekibine sosyal medya üzerinden ulaşan Yaylaalan İlkokulu öğrencileri hiç sinemaya gitmediklerini çok merak ettiklerini söyledi. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuru sonucunda sponsorlar yardımıyla öğrenciler Manavgat'a getirildi. Sinemaya giden öğrenciler, 'Kaptan Pengu' adlı çocuk filmini izleyerek keyifli vakit geçirdi. Öğrenciler sinema çıkışında asker selamı verdi.

    Hayallerimin Elinden Tut kurucusu Rabia İnci Özen, "Çocukların hayalleri bize ulaştıktan sonra sosyal medyadan duyurduk ve 15 dakika içerisinde çok sayıda gönüllü olmak isteyen kişiye ulaştık. Kimi sinema biletini, kimisi yiyeceklerine sponsor oldu. Çocuklar gönüllerince eğlendiler ve keyifli zaman geçirdiler" dedi. Özen, kendilerine yardımcı olan sponsorlara teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow