hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türk Kızılayı yardımlarını sürdürdü

    Türk Kızılayı yardımlarını sürdürdü
    expand

    Türk Kızılayı yardımlarını sürdürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- TÜRK Kızılayı Manavgat Şubesi, koronavirüs (Covid-19) salgını ve Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ekmek ve pide dağıtımına başladı.

    Türkiye genelinde Covid-19 salgını nedeniyle perşembe gününden bu yana devam eden sokağa çıkma yasağıyla birlikte Ramazan ayının da başlamasıyla Türk Kızılayı ihtiyaç sahiplerine yardım çalışmalarına hız verdi. Türk Kızılayı Manavgat Şube Başkanlığı tarafından ilçe genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere günlük 1000 ekmek ve 1000 pide dağıtımı gerçekleştirildi. Türk Kızılayı ekipleri ayrıca evlerde bulunan çocuklara da çikolata, kek ve bisküvi dağıttı.

    Türk Kızılayı Manavgat Şube Başkanı Pınar Kapukaya, kurum olarak ülkenin içinde bulunduğu zor süreçte ihtiyaç sahibi olanlara yardımlarının süreceğini söyleyerek, "Şube olarak faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bir tarafta kan bağışı etkinlikleri yaparken, aynı zamanda gıda kolisi ve konserve et dağıtımımız sürüyor. Ayrıca Ramazan ayının başlamasıyla ihtiyaç sahibi ailelere her gün 1000 ekmek 1000 pide dağıtımı gerçekleştiriyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow