hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mavi Kelebekler skoru eşitledi

    Mavi Kelebekler skoru eşitledi
    expand

    Mavi Kelebekler skoru eşitledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - HENTBOL Kadınlar Süper Ligi'nde şampiyonu belirleyecek play-off serisinin dördüncü maçında Konyaaltı Belediye Spor Kulübü, Kastamonu Belediyesi'ni mağlup ederek durumu 2-2'ye getirdi. Şampiyonu, Kastamonu'da oynanacak beşinci maç belirleyecek.
    Hentbol Kadınlar Süper Ligi play-off serisi muhteşem bir çekişmeye sahne oluyor. Kastamonu karşısında seride ilk iki maçı kaybeden Konyaaltı Belediye SK, Kastamonu'da oynanan iki maçtan birini kazanarak 'yarışta ben de varım' demişti. Serinin dördüncü maçı Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da oynandı. Taraftarının desteğiyle mücadeleye hızlı başlayan Mavi Kelebekler, ilk yarıyı 19-15 skorla önde bitirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı da şampiyonluk mücadelesine yakışır şekilde çekişmeli geçerken, Mavi Kelebekler maç sonunda 33-31 galip gelerek seride durumu eşitledi. Şampiyonu, 10 Haziran Cumartesi günü Kastamonu'da oynanacak beşinci maç belirleyecek.
    BAŞKAN ESEN: ŞAMPİYON OLACAĞIZ
    Biri kendi evinde olmak üzere ilk iki maçı kaybeden Mavi Kelebekler'in son iki maçta insanüstü mücadele vererek şampiyonluğa ortak olduğunun altını çizen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Sporcularımızın, serinin beşinci maçında da aynı mücadeleyi göstererek şampiyonluk kupasını Konyaaltı'na getireceklerine inanıyorum. Avrupa kupası kazanan takımımız lig şampiyonluğunu da kazanacak güçte. Bugün gösterdikleri mücadele için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor, serinin son maçında başarılar diliyorum" dedi. Başkan Esen, salonu dolduran ve karşılaşma boyunca desteğini sürdüren taraftara da teşekkür etti.
    ÜNSAL, KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ
    Antenör Birol Ünsal ise son maçta şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Rakip Kastamonu'nun çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu aktaran Ünsal, Kastamonu'daki maçta kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Play-off finali eşleşmesini de değerlendiren Ünsal, "Sezon başında kimse sorsanız, bu iki takımın final oynayacağını tahmin edebilirdi. Kıran kırana keyifli bir seri oluyor. İki kulüp de Türk hentbolu için elinden geleni yapıyor" dedi. Attığı 10 gol ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu olan Dönegül Bozdoğan ise, kendilerini destekleyen taraftarların önünde çok güzel bir galibiyet aldıklarını, son maçı da kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow