hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Uysal: Tek çare vatanı yükseltmek

    Başkan Uysal: Tek çare vatanı yükseltmek
    expand

    Başkan Uysal: Tek çare vatanı yükseltmek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin eğitim camiasıyla buluşmasında, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen tek çarenin 'vatanı yükseltmek' olduğunu söyledi, “Bunu yaparken de en çok sığınacağımız, medet umacağımız, beklentiye gireceğimiz kesim öğretmenlerdir" dedi.

    Başkan Uysal, kreşleri, destek eğitim kurs merkezleri, gençleri üniversite sınavına hazırlayan merkezleri, mesleki eğitim kurslarıyla aynı zamanda büyük bir eğitim kurumu olan belediyede görevli öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen buluşmaya eşi ümran Uysal'la birlikte katıldı.

    Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin aynı zamanda sanat olduğunu söyledi. Bir şeyi biliyor olmanın öğretebilmek için yeterli olamayacağını aktaran Başkan Uysal, “Kurumumuza, çocuklarımıza, şehrimize, ülkemize katkılarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.

    Zorluklara rağmen tek seçeneğin 'vatanı yükseltmek' olduğunun altını çizen Başkan Uysal, şöyle konuştu:

    “Ülkemizi üretir, verimli hale getirmekten başka çaremiz yoktur. Bunu yaparken de en çok sığınacağımız, en çok medet umacağımız, en çok beklentiye gireceğimiz kesim öğretmenler. Sizlerin bu vatanın geleceği için çok değerli hizmetler verdiğinizi görüyorum. Çok çok değerli hizmetler vereceğinize de inanıyorum. İçinde yaşadığımız sorunlar ne olursa olsun hep beraber göğüsleyerek bu ülkenin geleceği için çok iyi çocuklar, işini iyi bilen insanlar, seven sayan, birbirine sarılan insanlar yetiştireceğiz." (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow