hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa'nın diyetisyenleri mahallelerde

    Muratpaşanın diyetisyenleri mahallelerde
    expand

    Muratpaşa'nın diyetisyenleri mahallelerde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin diyetisyenleri, spor eğitmenleri, 55 mahallesinden gönüllüleri ve muhtarlarıyla Türkiye'nin en geniş kapsamlı sağlıklı yaşam projesi 'Sağlıklı Muratpaşa Hareketi'nde diyetisyenler mahalle sakinleriyle buluşuyor.

    Muratpaşa Belediyesi tarafından Türkiye'nin en geniş kapsamlı sağlıklı yaşam projesi olma özelliği ile hayata geçen 'Sağlıklı Muratpaşa Hareketi'nde görev alan diyetisyenler, Muratpaşalılarla buluşuyor. Diyetisyenler, hafta içi her gün Muratpaşanın farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelecek.

    Covid-19 pandemisi nedeniyle uygulanan kısıtlamalarla evde kalma sürelerinin uzaması, düzensiz beslenme gibi yaşam şekillerinde farklılıkların oluşması kaynaklı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefleyen Sağlıklı Muratpaşa Hareketi, yarın Yeşildere Mahallesi'nde olacak. Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi'nde saat 10.00'dan 16.00'ya diyetisyenler sağlıklı ve doğru beslenmeyi mahalle sakinlerine anlatacak.

    Diyetisyenler, çarşamba günü Soğuksu Mahallesi'nde bulunan belediyenin yaşlı evinde, perşembe Kızılsaray Mahallesi'de Çiftekuyular Komşu ve Yaşlı Evi'nde ve cuma günü ise Ermenek Mahallesi'de belediyenin kurs merkezinde olacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow