hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nöroloji uzmanı Altunç göreve başladı

    Nöroloji uzmanı Altunç göreve başladı
    expand

    Nöroloji uzmanı Altunç göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Devlet Hastanesi'ne ataması yapılan Nöroloji uzmanı Dr. Cenk Altunç göreve başladı.

    1986 yılında Kıbrıs'ta doğan Uzm. Dr. Cenk Altunç, ilkokul, ortaokul ve liseyi Kıbrıs'ta tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2010 yılında mezun oldu. 2017 yılında Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Bölümünden uzmanlığını alan Altunç Korkuteli Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

    Korkuteli Devlet Hastanesi'nde hizmet vermekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Uzm. Dr. Cenk Altunç, "Bundan sonraki süreçte imkanlarımız dahilinde burada yaşayan hasta ve hasta yakınlarımızın nörolojik hastalıkları ile ilgili problemlerinde en iyi hizmeti vermeyi umuyorum" dedi.

    Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nihat Ateş, bu atama ile birlikte hastanenin kadrosunun arttığını söyleyerek, "İlçe halkına en üst seviyede hizmet vermeye devam ediyoruz. Devlet hastanesi olarak sağlıkta kaliteyi artırmak ve vatandaşlara bu konuda gerekli hizmeti verme gayreti içerisindeyiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow