hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özkan çifti, gazetecilerle buluştu

    Özkan çifti, gazetecilerle buluştu
    expand

    Özkan çifti, gazetecilerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)- TÜRKİYE'nin ilk çift kol ve yüz, dünyada kadavradan ilk rahim naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Özlenen Özkan ve eşi Prof. Dr. Ömer Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi. Özkan çifti, gazetecilere güzel ve bol haberli bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu.

    Özkan çifti, 2019 yılında önceki yıllarda olduğu gibi Akdeniz Üniversitesi adını organ ve kompozit doku nakilleriyle kamuoyuna duyuran gazetecilerin, 2020 yılında da tempoyu düşürmeden güzel haber yapmaları dileğinde bulundu. Prof. Dr. Ömer Özkan, "Hep güzel haberlerle gündeme gelmek, kamuoyunu bilgilendirmek arzumuz. Buna aracılık eden sizlere başarılar diliyorum. Tekrar güzel haberlerde buluşmak en büyük dileğimiz" dedi.

    Son çift kol nakilli Yusuf Oğuz Şimşek'i de sağlıklı bir şekilde taburcu etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Prof. Dr. Özlenen Özkan ise "Kompozit doku nakillerinin her türünün merkezimizde yapılması çok önemli. Her zaman bu tür, yüz ve çift kol nakillerini yapmak için hazırız" dedi.

    Gazetecilerle pasta kesip fotoğraf çektiren çift, bol nakilli, bol haberli günler dileğini tekrarlayıp gazetecileri kutladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow