hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Serik'te görev dağılımı

    AK Parti Serikte görev dağılımı
    expand

    AK Parti Serik'te görev dağılımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- AK PARTİ Serik İlçe Başkanlığı'nda yeni seçilen Hasan Yıldırım başkanlığındaki yönetimde görev dağılımı yapıldı.
    AK Parti Serik İlçe Başkanlığı'nın yapılan olağan genel kurulunda seçilen Hasan Yıldırım başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımını da gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Yıldırım'ın liderliğinde oluşan yürütme kurulunda Ecir Oğuz Alkan ilçe teşkilat başkanı, Halil Deligöz ilçe seçim işleri başkanı, Alper Gönül ilçe siyasi hukuki işler başkanı, Abdullah Ali Ulutaş ilçe tanıtım medya başkanı, Emin Okudan ilçe sosyal politikalar başkanı, Hasan Öztürk ilçe yerel yönetimler başkanı, Ali Aksu ilçe ekonomi işler başkanı, Osman Er ilçe sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı, Nida Gökoğlu ilçe mali ve idari işler başkanı, Ali Ay ilçe sekreterlik başkanı olarak görevlendirildi.
    İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, "Bir kez daha bu onurlu göreve bize layık gören AK Parti delegelerine ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Partimizi daha yukarılara taşımak için ekibimizle birlikte gece gündüz hep beraber çalışacağız. Dünya mazlumlarının, ezilenlerin umudu, AK Parti'mizin Genel Başkanı, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a layık olabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ve inandığımız bu yolda bıkmadan, yorulmadan, korkmadan, kararlı bir şekilde yürüyeceğiz. Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde, ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımızdan gelen talepleri, sorunları dinleyerek, vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözme noktasında çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow