hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik Esnaf Odası yeni binasında

    Serik Esnaf Odası yeni binasında
    expand

    Serik Esnaf Odası yeni binasında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Esnaf ve Sanatkarlar Odası pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başladı.

    Uzun yıllar Merkez Mahallesi Çeşme sokaktaki binada hizmet veren Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Orta Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı hizmet binasına taşındı. Oda, bu hafta pazartesi gününden itibaren 7 katlı yeni binasında hizmet vermeye başladı. Binada, danışmanlık ünitesi, hizmet birimleri, arşiv odası, basit usul muhasebe bölümü, oda işlemleri, başkanlık odası, 100 kişilik konferans salonu ile toplantı salonu ve mescit bulunuyor.

    Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, "İnşaatına 2017 yılında başlanan binamız 2019 yılı başında tamamlandı. Kendi öz kaynaklarımızla tamamlanan binamız için tek kuruş bir kredi kullanılmadı. Göreve gelirken 'Güçlü esnaf, güçlü Serik' diyerek çıkığımız bu yolda, daha çok yapacak hizmetlerimiz var. Üyelerimize yeni binamızda hizmet vereceğiz. Yer tahsisinden, bitimine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

    Başkan Savaş, binanın resmi açılışını her yıl 17- 23 Eylül tarihlerinde kutlanan Ahilik Haftası'nda yapacaklarını sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow