hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

    Serikte uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı
    expand

    Serik'te uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde serada hint keneviri yetiştiren 3 kişi ile uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 5'i tutuklandı.

    Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından Aşağı Kocayatak Mahallesinde sera içerisinde hint keneviri yetiştirildiği ihbarı üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda, M.D.'nin evinde 4 parça halinde 48 gram kubar esrar maddesi, domates serasında ise 649 kök Hint keneviri bitkisi ve bu bitkilerden kurutularak elde edinilen 6 kilo 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili M.D. ve Gürcistan uyruklu L.T. ile G.B. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.G. ve H.D. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, M.U. ve M.S. ise tutuklandı.

    İKİNCİ OPERASYON

    Diğer yandan Serik ilçesi merkezinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen M.F.U., B.G., M.S. ve H.D., operasyonla gözaltına alındı. Operasyonda toplam 4.74 gram esrar maddesi, 0,41 gram reçine esrar maddesi, 0,5 gram metamfetamin, 2,5 cm kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid uyuşturucu maddesi, 111 gram skunk uyuşturucu maddesi, 6 kök Hint keneviri bitkisi, 14 gram hint keneviri tohumu ele geçirildi.

    Şüphelilerden M.D. ile yabancı uyruklu L.T. ve G.B. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow