hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te zincirleme kaza: 4 yaralı

    Serikte zincirleme kaza: 4 yaralı
    expand

    Serik'te zincirleme kaza: 4 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde iki otobüs ile bir otomobilin karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.
    Kaza, Antalya- Alanya D400 karayolunun Serik ilçesi Kadıoğlu kavşağında dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Serik'ten Antalya istikametine gitmekte olan Osman A.A.'nın kullandığı 07 APE 266 plakalı otomobil ile aynı istikamete sürücüsü belirlenemeyen 35 ANR 121 plakalı otobüs çarpıştı. Otomobil çarpışmanın etkisiyle yol kenarında bulunan elektrik panosuna çarparak durabildi. Otobüs ise refüje çıkarak, karşı yönde kırmızı ışıkta bekleyen 02 AU 728 plakalı otobüse çarparak durabildi. 
    Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde sürücü Osman A.A. (20) ile Emre A. (15), Eren H.K. (17) ve Burak K. (16) itfaiye yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkartılarak, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Her iki otobüste bulunan sürücüler ile yolcular, kazayı yara almadan atlattı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow