hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı'dan Serik'e ziyaret

    Vali Yazıcıdan Serike ziyaret
    expand

    Vali Yazıcı'dan Serik'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Serik ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve ilçe yöneticilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
    İlk ziyaretini Serik Kaymakamlığına yapan Vali Yazıcı, Kaymakam Mehmet Kurdoğlu ve protokol tarafından karşılandı. Daire müdürleriyle tanışan Vali Yazıcı, hükümet konağında incelemeler yaptı. Vali Yazıcı daha sonra Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret ederek belediyenin yaptığı hizmetler ve projeleri konusunda bilgi aldı. Brifing sonunda Başkan Aputkan, Vali Yazıcı'ya Serik bıçağı hediye etti.
    Vali Yazıcı'yı belediye ziyareti sırasında karşılayanlar arasında, o sırada Serik'te incelemelerde bulunan ve belediyeyi ziyarete gelen AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik ve Tuğba Vural Çokal da yer aldı.
    Daha sonra belediye toplantı salonuna geçen Vali Yazıcı, Kaymakam Mehmet Kurdoğlu'ndan ilçe hakkında brifing aldı. Brifinge Serik'teki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri de katıldı. 
    Vali Yazıcı ardından daire müdürleriyle istişarede bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow