hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Tarla Kuşuydu Juliet'e büyük ilgi

    Tarla Kuşuydu Juliete büyük ilgi
    expand

    'Tarla Kuşuydu Juliet'e büyük ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Personel Tiyatro Topluluğu, 'Tarla Kuşuydu Juliet'  adlı oyunu sahneledi.
    Ephraım Kishon'un yazdığı, Erkan Altay'ın yönettiği 'Tarla Kuşuydu Juliet' adlı oyun, AÜ Personel Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelendi. Yoğun ilgi gören oyun, 26 Mart Salı saat 20.00'de Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda yeniden sahnelenecek. Personel Tiyatro Topluluğu sanat yönetmeni Erkan Altay, yaptığı açıklamada, "Bu sanat sezonunda üç oyunla seyircimizin karşısındayız. Yetişkin oyunumuzda; benimle birlikte Okan Dilek, Aysun Argun Altay, Gözde Küreşçi, Oğuz Tataroğulları, Özge  Soytürk, Gamze Canik rol aldı. Oyunumuz çok beğenildi. Seyirciden çok olumlu dönüşler aldık" dedi.
    15 Mart Cuma saat 20.00'de ise Haluk Işık'ın yazdığı çocuk oyunu 'Kurşun Askerin Utancı' adlı oyunu da sahneleyeceklerini kaydeden Işık, oyunda kendisinin yanı sıra Aysun Argun Altay, Ali Karakuş,  araştırması Pınar Zeğerek, Gözde Küreşçi ve Berfin Ayhan'ın rol aldığını söyledi.
    Bu oyunun da çok beğenileceğini umduklarını vurgulayan Altay, "Bizlere her zaman destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Ünal'a, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürümüz öğretim görevlisi Fatma Yiğit Açıkgöz'e, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanlarına, Hukuk Fakültesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.
    Erkan Altay, gösterimlerinin ücretsiz olduğunu da vurgulayarak tüm tiyatroseverleri beklediklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow