hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tartıştığı kişiyi göğsünden bıçakladı

    Tartıştığı kişiyi göğsünden bıçakladı
    expand

    Tartıştığı kişiyi göğsünden bıçakladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bir otomobildeki iki kişiyle tartışan Halis A., araçtaki Abdulkadir E.'yi göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Abdulkadir E., arkadaşı tarafından hastaneye götürüldü.

    Olay, saat 23.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde bulunan Cırnık Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Düden Çayı kenarındaki bir işletmenin otopark kısmına otomobilini park eden Abdulkadir E., arkadaşıyla birlikte araçta bir süre oturdu. Bu sırada işletmede gece bekçisi olarak çalışan Halis A. iki arkadaşın yanına gelerek uyarıda bulundu. Ardından Halis A. ile Abdulkadir E. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Başına darbe alan Halis A., cebinden çıkardığı bıçağı Abdulkadir E.'nin göğüs ve kol kısmına sapladı.

    BIÇAK KONTEYNERİN ALTINDA BULUNDU

    Kan içerisinde yere yığılan Abdulkadir E.'nin adı öğrenilemeyen arkadaşı, Halis A.'yı uzaklaştırmak için tabancasıyla havaya doğru 3 el ateş etti. Ardından otomobile binerek Abdulkadir E.'yi hastaneye götürdü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, başından ve elinden yaralı olan Halis A.'ya olay yerinde müdahale etti. Polis, Halis A.'nın olayda kullandığı suç aleti bıçağı ise bir konteynerin altında buldu.

    Halis A. ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken, yaralı Abdulkadir E.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow