hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Hedef olmazsa başarı da olmaz

    Tütüncü: Hedef olmazsa başarı da olmaz
    expand

    Tütüncü: Hedef olmazsa başarı da olmaz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - GENÇLİK Buluşmaları kapsamında lise öğrencileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayatını hedeflerle şekillendirdiğini belirterek, “Hedef olmazsa başarı da olmaz. Sizler de kendinize bir hedef koyun. Koyduğunuz hedefe ulaşmaya çalışın" dedi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin eğitim projesi olan 'Kepez Gençlik Buluşmaları' kapsamında 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun konferans salonundaki buluşmada Başkan Tütüncü, gençlerle sohbet ederek, onların istek ve dileklerini dinledi. Her hafta Antalya'nın farklı okullarında binlerce gençle bir araya geldiklerine değinen Başkan Tütüncü, “Çünkü biz gençlerimizi çok önemsiyoruz, gençler bizim için çok önemli. Kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeye ve geleceğe taşımaya gayret edin" diye konuştu.

    HAYAT DEVAM ETTİKÇE, HEDEFLER BİTMEZ

    Bir öğrencinin “Gelecek hedefleriniz nelerdir" sorusuna Başkan Tütüncü, şu karşılığı verdi:

    "Hayat devam ettiği sürece hedefler bitmez. Hayat devam ediyorsa yeni hedefler de vardır. Her yeni gün bize yeni şeyler getiriyor. Uzun süreli hedefler koymak, yürüdüğünüz yolda çok önceden planlar yapmak bunlar çok önemli. Belediye başkanı olmayı, belediye başkanı olarak bu şehre hizmet etmeyi ortaokulun 2'nci sınıfında istemiştim. Neden istiyordum. Çünkü etrafıma baktığımda bu şehirde yolunda gitmeyen bir şeyler vardı. İyi şeyler yapılmalıydı. Baktım bunu kimse yapmıyor. İyisi mi ben yapayım ve bu şehre belediye başkanı olayım dedim. Hayatımı da bu hedefime göre şekillendirdim. Sizler de kendinize bir hedef koyun. Koyduğunuz hedefe ulaşmaya çalışın."

    Soruları tek tek cevaplayan Tütüncü, konuşmasının sonunda öğrencilerin Kepezle ilgili istek, dilek ve şikayetlerini belediyenin 0555 024 07 07 nolu WhatsApp ihbar hattına bildirmelerini istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow