hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama

    Uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama
    expand

    Uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Uydukent Mahallesi'nde bir otomobil durduruldu. Araçta bulunan S.Ç. (21), B.K. (25), M.A. (23), H.B.'nin (23) üzerinde ve araçta yapılan aramada 96 adet yeşil reçete ile satılan 300 mg sentetik hap ele geçirildi. H.B.'ye 'uyuşturucu madde kullanma' suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı. S.Ç., B.K. ve M.A. ise 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucu maddeyi temin ettiği tespit edilen A.İ.'nin (29) ikametine de ekipler baskın düzenledi. İkamette yapılan aramada 14 adet yeşil reçete ile satılan 300 mg sentetik hap daha ele geçirildi.

    Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Dün hakim karşısına çıkan A.İ. ve M.A. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, S.Ç. ve B.K. 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow