hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı: Antalyamız, sağlığın da başkenti

    Vali Yazıcı: Antalyamız, sağlığın da başkenti
    expand

    Vali Yazıcı: Antalyamız, sağlığın da başkenti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - VALİ Ersin Yazıcı, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve hayırsever Meryem Kocademir ile Aksu Belediyesi'ne ait binanın, Şaban-Meryem Kocademir Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması için devir protokolünü imzaladı. Vali Yazıcı, “Sağlık altyapımızı hayırseverlerimizin desteğiyle daha da geliştirerek turizmin başkenti Antalyamızı, sağlık alanında da başkent yapacağız" dedi.

    Antalyalı hayırseverlerin sağlık alanında destekleri hız kesmeden devam ediyor. Vali Ersin Yazıcı, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve hayırsever Meryem Kocademir ile Aksu Belediyesi'ne ait binanın, 4 hekimli Şaban-Meryem Kocademir Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması için devir protokolünü imzaladı. Vali Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve hayırsever Meryem Kocademir katıldı.

    Protokol kapsamında hayırsever Meryem Kocademir'in Aksu Belediye'si için yaptırmış olduğu bina, Şaban-Meryem Kocademir Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması için İl Sağlık Müdürlüğü'ne devredildi.

    ANTALYAMIZ HAYIRSEVERDE ÖNCÜ VE LİDER ŞEHİR

    İmzaların atılmasının ardından Antalyalı hayırseverlerin şehre büyük katkılar sunduğunu belirten Vali Yazıcı, “Yine çok hayırlı bir iş için bir aradayız. Antalyalı hayırseverlerimizin şehrimize desteği devam ediyor. Hayırseverlerimiz eğitimden sağlığa birçok noktada şehrimize değer katmaya devam ediyor. Gerçekten Antalyamız hayırseverde öncü ve lider şehir" şeklinde konuştu.

    Antalya'nın güçlü bir sağlık altyapısı olduğunu, hayırseverlerin desteğiyle daha da güçlendiğini söyleyen Vali Yazıcı, şunları kaydetti: “Turizmin başkenti Antalyamız sağlık alanında da emin adımlarla yoluna devam ediyor. Şunu çok iyi biliyoruz ki, Antalyamızda güçlü bir sağlık altyapımız var. Bu güçlü sağlık altyapımızı hayırseverlerimizin desteğiyle daha da geliştirerek turizmin başkenti Antalyamızı, sağlık alanında da başkent yapacağız."

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow