hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı, cezaevinde iftara katıldı

    Vali Yazıcı, cezaevinde iftara katıldı
    expand

    Vali Yazıcı, cezaevinde iftara katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - VALİ Ersin Yazıcı, Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde düzenlenen iftar programında infaz koruma memurları ve hükümlülerle orucunu açtı.

    Ramazan ayının 22'nci gününde Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde düzenlenen iftar programına katılan Vali Ersin Yazıcı, infaz koruma memurları ve hükümlülerle birlikte orucunu açtı. İftar programına Vali Yazıcı'nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Adli Yargı Ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve eşi Ömer Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Alb. Dr. Murat Sezgin, infaz ve koruma memurları ile hükümlüler katıldı.

    Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde düzenlenen iftar programı öncesi yetkililerden cezaevinde planlanan çalışmalar ve cezaevi hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mekânlarda toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye çalıştığını belirtti. Vali Yazıcı, “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun yaşandığı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının sonlarına yaklaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mekânlarda toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye çalıştım. Ramazanda sizlerle birlikte bu sofrada olmaktan son derece mutluyum. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin" dedi.

    Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı, infaz koruma memurları ile sohbet edip çalışmalarında başarılar diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow